Opinie klientów Anny Jędrusiak

Opinia dodana przez : Beata

Data dodania:12.05.2013

Ocena ogólna:  ******

Treść opinii:

Makijaż permanentny brwi wykonany przez Panią Anie wygląda świetnie!w końc*** więcej czasu dla siebie a moja twarz stała się wyrazista:)Pani Ani jest po prostu perfekcjonistką w swojej dziedzinie.Jeszcze nie zdarzyło mi się wyjść z salonu z niezadowoloną miną.SZCZERZE POLECAM!!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Opinia dodana przez: DANUTA

Data dodania: 05.04.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

jeśli chcesz zrobić makijaż permanentny to tylko u pani Ani polecam robiłam teraz brwi i oczy jestem bardzo zadowolona to widać ze pani Ania kocha swoja prace polecam…….Danuta

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Opinia dodana przez:  IZABELA

Data dodania: 16.03.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

Jeśli chodzi o makijaż, dla mnie musi być perfekcyjny. Z gabinetu Pani Ani wyszłam w pełni usatysfakcjonowana i zadowolona, ponieważ zyskałam nienaganny makijaż w krótkim czasie, zupełnie bezboleśnie do tego w miłej atmosferze. Serdeczne dzięki!!! :))) Iza

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Opinia dodana przez:  ANETOS

Data dodania: 21.02.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

Witam! Mogę polecić ten salon z czystym sumieniem. Bardzo miła atmosfera, profesjonalizm i pomysłowość. Jak przychodzę na wizytę nigdy nie mam pomysłu na swoje paznokcie ale zawsze wychodzę zadowolona. Pani Ania bardzo przykłada się do swojej pracy i robi to z ogromnym zaangażowaniem. Serdecznie polecam i pozdrawiam.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Opinia dodana przez:  ALINA

Data dodania: 13.02.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

Pani Ania jest bardzo miłą osobą, aż chce się przebywać w jej salonie. Paznokcie są bardzo profesjonalne i godne polecenia. Pani Ania zawsze słucha uwag klientek przez co Jej usługi są tak wysokiej jakośc*** wszystkim.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Opinia dodana przez:  RenSta

Data dodania: 12.02.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

Pełen profesjonalizm, bardzo miła atmosfera. Jakość usług jest bardzo wysoka. Polecam Panią Anię która ma bardzo ciekawe pomysły i duże doświadczenie w robieniu pazurków. Jako jedyna osoba poradziła sobie z moimi problematycznymi paznokciami. Super salon.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Opinia dodana przez:  ASIA

Data dodania: 06.02.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

Zarówno Pani Ania jak i Pani Marzenka, to bardzo dobre kosmetyczki, to jedyny salon w Świdnicy, który zaufam na 100%!!!!polecam!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Opinia dodana przez:  Magdalena

Data dodania: 05.02.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

do tej pory Pani Ania robiła mi tylko paznokcie, ale teraz Pani Ania zrobiła makijaż permanentny jestem zachwycona tym co jest zrobione…dziekuję ….

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Opinia dodana przez:  Anna z Wrocławia

Data dodania: 27.01.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

Pani Ania to profesjonalistka w każdym calu! Niewiarygodnie kreatywna makijażystka, która dodatkowo fantastycznie robi paznokcie. Jej makijaże to prawdziwe dzieła sztuki – idealnie dopasuje kolorystykę do każdego typu urody i do stroju. Od kilku lat korzystam z jej usług i na prawdę warto jechać do Świdnicy nawet z Wrocławia. Każdemu ją polecam, bo taki talent to skarb. 🙂 Dziękuję i pozdrawiam, Pani Aniu.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Opinia dodana przez:  Iskierka

Data dodania: 20.01.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii

Makijaze piekne, pazurki sliczne i te rzesy do nieba :). Polecam!Sympatycznie i profesjonalnie :).

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Opinia dodana przez:  Marzena

Data dodania: 20.01.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii
Pani Ania podchodzi do Swojej pracy rzetelnie, kreatywnie i z dużym zaangażowaniem. Posiada indywidualne podejście do klientki, dobre wyczucie i wciąż od trzech lat zaskakuje mnie mega pozytywnym efektem końcowym! Salon KLEOPATRA to miejsce, gdzie panuje zawsze miła atmosfera i miejsce, z którego wychodzi się zawsze z lepszym samopoczuciem 🙂

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Opinia dodana przez:  Czesława

Data dodania: 20.01.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii
Pani Ania uratowała moje paznokcie! Trafiłam do niej po nieudanej wizycie u pseudo fachowca.Dzięki Pani Ani paznokcie wróciły do formy.Niewyobrażam sobie korzystac na dzien dzisiejszy z usług innego salonu.Pani Ania to prawdziwy profesjonalista w swoim zawodzie.Miła, serdeczna i zawsze uśmiechnięta.Serdecznie polecam

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Opinia dodana przez:  Ada

Data dodania: 20.01.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii

Pani Ania to profesjonalistka,ambitna, po licznych szkoleniach i tak długo mogłabym wymieniać. Sswoją pracę wykonuje z pełną pasją i oddaniem, a dzięki klimatowi jaki panuje w gabinecie można całkowicie się zrelaksować. Kosmetyki których używa są naprawdę wysokiej jakości. Serdecznie polecam:))

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Opinia dodana przez:  Marzena Dąbrowska

Data dodania: 20.01.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii

Jestem klienką od początku istnienia salonu.Bardzo zadowolona z wykonywanych usług przez Panią Anie. Pełen profesjonaizm.Miła i fachowa obsługa. Kiedy jest się w potrzebie zawsze pomoże. Jeszcze nigdy nie wyszłam z salonu niezadowolona a jestem osobą bardzo wymagającą. Polecam

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Opinia dodana przez:  Kasia

Data dodania: 19.01.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii
 Gorąco polecam usługi Ani, z czystym sumieniem…Jestem klientką od 2 lat. Ania jest profesjonalistką w każdym calu a do tego miła, uśmiechnięta i perfekcyjna:)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Opinia dodana przez:  beata

Data dodania: 19.01.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii
Jeśli makijaż to tylko u Pani Ani, profesjonalny, wystrzałowy, odpowiednio dobrany na każdą okazję. Stylizacja paznokci również na najwyższym poziomie, dodatkowo miła atmosfera, pozwalająca się zrelaksowac. Polecam! Na pewno tu wrócisz!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Opinia dodana przez:  Anna W.

Data dodania: 19.01.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii
Duży profesjonalizm, miła obsługa. Sympatyczna dziewczyna,paznokcie po miesiącu trzymają się jak świeżo zrobione,śliczne zdobienia. Bardzo polecam.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Opinia dodana przez:  Anita

Data dodania: 17.01.2013

Ocena ogólna: ******
Treść opinii

Mega profesjonalizm, precyzja, doskonałość, dokładność i perfekcja!!! Mega zajefajne pazurki!!! Fantazja i jeszcze raz fantazja nieskończona :-):-) Zaskakujące pomysły i oryginalność:-) Gorąco polecam ANIĘ i tylko ANIĘ!!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Opinia dodana przez:  Racha

Data dodania: 16.01.2013
Ocena ogólna: ******
Treść opinii
Witam, chciałabym powiedzieć,że nie spotkałam na swojej drodze osoby tak zaangażowanej, z sercem podchodzącej do klientek jak Pani Ania, właścicielka Kleopatry. Wizyta u Pani Ani w Salonie jest nagrodą od życia,możliwością relaksu i ucieczki od trudów dnia codziennego.Niepowtarzalna atmosfera,profesjonalizm i efekty pracy sprawiają,że zawsze chętnie wracam do Kleopatry. Pani Aniu,makijaż permanentny w Paniu wykonaniu to prawdziwe dzieło,paznokcie rewelka.Jestem bardzo zadowolona.Pozdrawiam Racha

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Opinia dodana przez:  Asia

Data dodania: 17.05.2012
Ocena ogólna: ******
Treść opinii:
 Korzystam z usług pani Ani od trzech lat jestem bardzo zadowolona.Pobyt w salonie to zawsze mile doznanie co sprawia ze chcialo by sie kozystac codziennie.Pani Ania to prawdziwa profesionalistka,kto jeszcze nie odwiedzil salonu to polecam na pewno bedziecie zadowoleni tak jak i wiele moich znajomych 🙂

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Opinia dodana przez:  Danuta

Data dodania: 05.03.2012
Ocena ogólna: ******
Treść opinii:
profesjonalna obsługa, przemiła atmosfera,wspaniałe umiejętności,dokładność,zdolności artystyczne duże wyczucie  doradzenia,każda wizyta to nowe arcydzieło. Jeżeli chce się mieć cudnie wykonane paznokcie to na pewno wykona to pani Ania.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Opinia dodana przez:  Aga
Data dodania: 03.03.2012
Ocena ogólna: *****
Treść opinii:
Od kilku m-cy robię paznokcie u p. Ani, która służy fachową poradą. Paznokcie są śliczne i bardzo długo się utrzymują. Szczerze polecam !!
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Opinia dodana przez:  Natalia
Data dodania: 29.02.2012
Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

Świetny salon, z fantastycznymi fachowcami! Pani Ania, jest osobą ciepłą, miłą sympatyczną… ma masę pomysłów. Swoją pracę wykonuje z ogromną pasją 😉 … a efekty widoczne są w galerii! Polecam ten salon w 100 % 😉

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Opinia dodana przez:  Ania
Data dodania: 18.02.2012
Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

Polecam wszystkim Panią Anię J. ,która jest niesamowicie sympatyczną i utalentowaną osobą , a Jej makijaże są kwintesencją doskonałości. Z pewnością mogę się pochwalić, iż dzięki Pani Ani miałam najlepszy makijaż na studniówce i każdy się nim zachwycał  Wszystko bardzo sprawnie, miło, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami „Kajko i Kokosz”  Po prostu BARDZO POZYTYWNIE !!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Opinia dodana przez: Sylwia
Data dodania: 18.02.2012
Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

Cieszę się,że prawie dwa lata temu, trafiłam do salonu „Kleopatra”. Teraz z perspektywy czasu mogę zupełnie obiektywnie stwierdzić, że pracują w nim profesjonalistki. POLECAM

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Opinia dodana przez: Ola la
Data dodania: 17.02.2012
 Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

Jeżeli marzysz o pięknych,zdrowych,lśniących i zachwycających paznokciach to oddaj je w ręce Pani Ani…To profesjonalistka w każdym calu,moje paznokcie zawsze zachwycają i są perfekcyjnie wykonane.Pani Ania to osoba do której mam zaufanie a po każdej wizycie wychodzę z pięknymi paznokciami i doskonałym humorem…dziękuję.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Opinia dodana przez:   Aneta
Data dodania: 15.02.2012
Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

Drogie Panie-jeśli chcecie poczuć się piękne, zadbane i zrelaksowane,koniecznie skorzystajcie z zabiegów wykonywanych przez Panią Anię. Oprócz profesjonalizmu -poprawa humoru gwarantowana. Pozdrawiam Anię i wszystkie klientki salonu.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Opinia dodana przez :  Eliza

Data dodania: 10.02.2012
Ocena ogólna: ******
 Treść opinii:

Najlepszy salon kosmetyczny w mieście!! Pani Ania, wkłada całe serce do tego co robi, makijaże zapierają dech w piersiach! A brwi już nie oddam żadnej innej kosmetyczce! Pełen profesjonalizm!

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Opinia dodana przez :  Paulina
Data dodania: 09.02.2012

Ocena ogólna: ******

 Treść opinii:

Szczerze polecam!! Paznokcie są zdrowe idealnie sie trzymają a Pani Ania zawsze ma pełno pomysłów by za każdym razem stworzyć coś nowego. Nie wspominajac o makijażach które są rewelacyjne i na pewno jeszcze nie raz sie zgłoszę 🙂

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Opinia dodana przez   :  Agnieszka
Data dodania: 08.02.2012
Ocena ogólna: ****** 
Treść opinii:

Przede wszystkim wspaniała atmosfera, miła obsługa i profesjonalne usługi. Paznokcie na długo zachowują „świeżość wykonania”, są estetyczne i oryginalne. Szczerze polecam.

 ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Opinia dodana przez : Rachele
Data dodania: 08.02.2012
Ocena ogólna: ******
Treść opinii:

Jestem klientką P.Ani od niedawna.Wcześniej chodziłam do różnych salonów kosmetycznych i powiem szczerze,ze w końcu trafiłam na fajny salon z klimatem, wzorowym podejściem do klienta i przystępnymi cenami.Pełen profesjonalizm. Polecam każdemu

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Opinia dodana przez : Agnieszka
Data dodania: 15.05.2011
Ocena ogólna:******
Treść opinii:

W SALONIE URODY KLEOPATRA pracują profesjonalistki,ale czy tylko pracują? Uważam,że to co wykonują jest ich pasją,przez co rezultaty są naprawdę REWELACYJNE!!!Do p.Marzenki trafiłam po raz pierwszy z rzęsami doklejanymi w innym pseudo salonie.Moje rzęsy wyglądały jak po chemioterapii,a p.Marzenka nie dość,że nakleiła mi przepiękne leciutkie rzęsy,to jeszcze z czasem moje rzęsy są gęste i zdrowe.P Ania jest świetną stylistką paznokci i robi przepiękne makijaże. Jestem bardzo zadowolona i dziękuję

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Opinia dodana przez : Joanna C.
Data dodania: 02.06.2011
Ocena ogólna:******
Treść opinii:

Bardzo sympatyczna atmosfera i życzliwi ludzie.Salon kosmetyczny „Kleopatra” polecam w 100%,ponieważ umieją wydobyć z kobiety jej piękno.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Opinia dodana przez : Aneta
Data dodania: 22.05.2011
Ocena ogólna ******
Treść opinii:

Zabiegi w salonach kosmetycznych niestety nie zawsze dają oczekiwane efekty-ale nie w tym przypadku:). SZCZERZE POLECAM, gdyż pieniądze nie są wyrzucone w ……

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….